OVER ONS

Een klein verhaaltje over ons

Goed Eten & Drinken, gezelligheid en een relaxte sfeer.

’t Gelag bestaat al vele jaren. Sinds november vorig jaar is er achter de schermen het nodige veranderd. Zo kwam er een nieuwe eigenaar, een nieuwe kok en zijn we langzaam maar zeker in het restaurant, de tuin en op ons voorterras zaken aan het vernieuwen.

Er is inmiddels een nieuw terras en hebben we een doorgang gemaakt naar het pand naast ons, waar we extra toiletruimte hebben weten te creëren. Al met al zijn we dus volop in ontwikkeling om ons eetcafé weer te maken wat het ooit was: Het leukste, gezelligste en drukste café van Veenendaal.

img-8
Een Veenendaalse Traditie Vernieuwd

Ons verhaal

Bij ‘t Gelag combineren we het beste van beide werelden: de traditie van een lang bestaand eetcafé met de frisheid van vernieuwing. Onze recente transformatie, onder leiding van een nieuwe eigenaar en kok, heeft ons café omgevormd tot de bruisende hotspot van Veenendaal. Met een vernieuwd terras en verbeterde faciliteiten, zijn we trots op onze evolutie tot de meest levendige en gezelligste eet- en drinkgelegenheid van de stad.

‘t Gelag combineert de charme van een lokaal eetcafé met frisse, vernieuwende elementen. Onze recente renovaties hebben het café omgetoverd tot een nog levendiger en gastvrijere plek. Kom en ontdek ons vernieuwde terras, onze uitgebreide faciliteiten en ervaar waarom we het meest geliefde café van Veenendaal zijn.

Wat onze bezoekers vinden

Bezoekers Reviews

Ad

Zeer goed eten en super gezellige bediening.

Pieter

Gezellige plek middenin Veenendaal. We hebben hier smakelijk gegeten en werden hartelijk/vriendelijk bediend.

Katja

Een echte aanrader! Het eten was echt heerlijk! Wij hadden mosterdsoep, biefstuk en varkenshaas…. echt om je vingers bij af te likken. En dan krijg je ook nog een overheerlijk toetje. Je hoeft hier ook niet bang te zijn of je wel genoeg krijgt, echt grote porties. Het is dat we hier op vakantie waren, anders zouden we zeker nog een keer komen!

Martin

Lekker eten en grote porties, ook de feestjes zijn altijd gezellig!